Wat biedt het Gouverneurshuis?

Cultureel programma
Ook dit seizoen is er weer een cultureel programma in het Gouverneurshuis. Kom genieten van theater, film, kleinkunst, muziek en lezingen. Wilt u niets missen? Hou deze site in de gaten voor het complete programma. Op de website vindt u het programma voor de komende maanden!
De entreeprijs van alle activiteiten kan aan de zaal worden gepind.
Meer informatie hierover kunt u lezen in onze Cultuur agenda.

Rondleidingen
Wilt u met een groep het Gouverneurshuis bezoeken? Dan kunt u een rondleiding boeken. Onze gespecialiseerde rondleiders lichten de museumcollectie toe en vertellen over de rijke geschiedenis van Heusden. Ook is het mogelijk een rondleiding te combineren met een wandeling door de historische vestingstad. Neemt u voor meer informatie en reserveringen contact op via onze contactpagina of door een mail te sturen naar info@gouverneurshuis.nl

Rondleidingen voor kinderen
Voor basisscholen – met name voor de bovenbouwklassen – kan het Gouverneurshuis op maat rondleidingen verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een speurtocht door de historische vestingstad of met een bezoek aan het bezoekerscentrum. Neemt u voor meer informatie contact op via onze contactpagina of door een mail te sturen naar info@gouverneurshuis.nl

 

Gouverneurshuis Heusden Cultuur

*************

Trouwen
Het Gouverneurshuis is de mooiste trouw locatie van Heusden.
In de sfeervolle Gildezaal kan het huwelijk voltrokken worden.
De zaal biedt ruimte aan ongeveer 45 personen maar het is ook mogelijk om in de prachtige tuin te trouwen.
Het museumcafé is uitermate geschikt voor de receptie of het diner. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de prachtige tuin te trouwen.
Onze gastvrouw kan alle mogelijkheden doornemen.
Ze is te bereiken via trouwen@gouverneurshuis.nl

 

Trouwen Gouverneurshuis

*************

Museumcafé & Tuin
Het terras van het Gouverneurshuis is een van de mooiste plekjes van heel Heusden. De ommuurde tuin met zijn fruitbomen en kruidentuin is een oase van rust. Hier kunt u een kop koffie drinken, een tosti of een zelfgebakken appeltaart eten. Ook bij minder fraai weer is het goed toeven, want in het gezellige museumcafé bent u van harte welkom.

Gouverneurshuis heusden terras

*************

Zaalverhuur
Het Gouverneurshuis is een uitstekende locatie voor het houden van bijeenkomsten en vergaderingen, het geven van recepties en voor diverse culturele activiteiten zoals kamermuziek en films.
De Gildezaal leent zich voor tal van activiteiten vanwege de prettige akoestiek, de sfeervolle ambiance en de moderne apparatuur.
De zaal biedt ruimte aan 45 personen.
U kunt hiervoor een vraag per mail versturen naar info@gouverneurshuis.nl

Reacties zijn gesloten.