Kleine mannen, grote stemmen.

Kleine mannen, grote stemmen.

Klassiek repertoire met Jop van Gennip en Pim van Drunen.

De « Kleine Mannen, Grote Stemmen »  zijn Jop en Pim, twee jonge operazangers  een bariton en een tenor, die elkaar hebben leren kennen op het conservatorium van Tilburg, waar zij beiden de opleiding Klassiek Muziektheater hebben gevolgd.

Ze hebben al in diverse opera’s gezongen bij gerenommeerde operagezelschappen in binnen- en buitenland, zoals de Nationale Opera, De Reisopera en Opera Vlaanderen.

Daarnaast treden ze regelmatig op als solist bij verschillende concerten. Pim was afgelopen seizoen te zien als finalist in het talentenprogramma ‘Aria’ op NPO1.

Samen willen zij klassieke zang toegankelijk maken voor iedereen, door op hun unieke en frisse manier nummers te zingen die voor een breed publiek aanspreken, maar dan met hun grote stemmen!

Een greep uit hun repertoire: Nessum dorma uit Turandot van Puccini, Libiamo uit Verdi’s La traviata, Vôtre toast (Toreador) uit Carmen van Bizet, Largo al factotum uit Rossini’s Barbier van Sevilla, maar ook O sole mio en O Danny Boy.

Pim en Job stelden voor het gouverneurshuis een prachtig programma samen dat past op deze locatie. Mooie (toegankelijke) klassieke stukken, en wat uitstapjes naar licht klassiek materiaal.

Optreden vond plaats op 24 februari 2024