November 2019

ZATERDAG 2 NOVEMBER

Theather – Klaas Prins: ‘Maar nog niet helemaal’

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. ‘’Maar nog niet helemaal” is zijn eerste avondvullende programma waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin maatregelen worden getroffen tegen vervelende Rotterdammers in de Efteling. 

Aanvang: 20.30 uur (café open 19.45 uur)

Entree: 15,00 euro 

Reserveren: info@gouverneurshuis.nl

DONDERDAG 7 NOVEMBER

Lezing – Mark van Hagen: ‘Waar blijft de tijd?’

Ken je die ervaring: dat het wachten op een saai perron eindeloos lijkt te duren? En dat dezelfde tijd omvliegt op een feestje? Mark van Hagen is gepromoveerd aan de UT Twente op reistijdbeleving en is als onderzoeker verbonden aan de Nederlandse Spoorwegen. Daar zette hij zijn theorieën over reistijdbeleving om in de praktijk. De manier waarop stations worden ontwerpen en ingericht is daarmee radicaal hervormd. En met succes.

Aanvang: 20.00 uur (café open 19.30 uur)

Entree: 7,50 euro

Reserveren: info@gouverneurshuis.nl

VRIJDAG 8 NOVEMBER

Film – Capharnaüm (2019)

In de rechtbank staat Zain, een 12-jarige jongen, voor de rechter. Rechter: “Waarom klaag je je ouders aan?” Zain: “Voor dat ze me leven hebben gegeven.” De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind. 

Aanvang: 20.30 uur

Entree: 7,50 euro

Reserveren: www.ravelijnheusden.nl

VRIJDAG 22 NOVEMBER

Film – A star is born (2019)

In de muziekfilm A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar-genomineerde superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur in deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal.

Aanvang: 20.30 uur

Entree: 7,50 euro

Reserveren: www.ravelijnheusden.nl

Reacties gesloten